Мода

Как да носим boyfriend дънки?

Бъдете секси и уверени

20.01.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook StyleCaster

Снимка: facebook StyleCaster

Дънките са една от най-любимите дрехи на дамите. В тях се чувстваме удобно и секси. Ако търсите нещо различно от тесните или класически модели, пробвайте boyfriend модел. В последните няколко години той е част от всяка сезонна колекция.

В модните бутици може да го откриете в различни цветове. Леко падналото дъно, свободата на модела, дават един комфорт, когато ги носите, прикриват някои несъвършенства във фигурата, а кръпките по тях правят визията още по-интересна.

Как да съчетаете boyfriend дънките с останалата част от облеклото?

В тази визия имаме boyfriend дънки, ефирна блуза със змийски принт, сандали на висок ток, които по това време на годината може да замените със стилни боти или половинки обувки в класически модел и разбира се шлифер. Важно е когато носите такъв модел дънки до една идея да навивате крачолите.

Едно свежо предложение, което може да бъде и вашата клубна визия. Дънките модел boyfriend са съчетани с блуза със златисти матирани пайети. Съчетайте с класическо дълго палто в черно или бежово или късо кожено яке. Обувките подходящи за този имидж са боти, класически половинки обувки и сандали през летните вечери.

Следващото предложение е подходящо и за офис визия, когато няма строго определен дрескод. Дънките са съчетани с класическа риза, обувките са от червен велур. Топлото палто е в черно-бели цветове, права и изчистена линия. Стилна удобна и секси визия за всеки ден.

Не забравяйте, че може да добавите и малко повече цвят и свежест с шал или фишу на цветя, геометрични фигури.

Топлите и едро плетени пуловери са актуални през тази зима. Направете ги част от вашия гардероб. Те също могат да бъдат част от вашата boyfriend визия. В по-топлите и сухи дни съчетайте с половинки обувки на висок ток и с късо кожено яке.


Свързани статии

Снимки: blog.styleestate.com, roomsofinspiration.blogspot.com.ar, facebook LoLoBu, facebook StyleCaster

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )