Мода

Какво да облека днес

Кожените поли ще бъдат хит и през следващите сезони

20.02.2015г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keykolin

Снимка: keykolin

В есенно-зимните колекции за 2014 – 2015 основен акцент при материите в полите е кожата. Тази тенденция се запазва и за следващите сезони, като кройките на моделите ще бъдат класически, трапецовидни, тип „молив“, с висока талия, а дължините ще варират около или над коляното.

В модните бутици ще откриете кожени поли, които са изчистени или с флорална декорация, плисе, камъни. В рубриката „Какво да облека днес споделяме две идеи за визия, които ще ви покажат как да съчетаете подобна пола.

В първото предложение моделът е съчетал права пола с дължина над коляното и с висока талия, с риза в класическо черно-бяло райе. Когато полата е с висока талия, ризата, пуловерът или потникът, който ще добавите към имиджа, трябва да бъдат скрити или къси на дължина.

Плътният черен чорапогащник е задължителен, но ако искате да добавите повече цвят във визията си, изберете контрастно червено или жълто. Тук контрастът е в палтото, което е в цвят бебешкорозово, но визията може да бъде завършена и с класическо палто в подходящ цвят.

Във втората визия отново има комбинация от класически цветове, но тук контрастът е в цвета на сакото. Полата отново е с дължина над коляното и в леко трапецовидна линия. Ризата е в екрю с красиви декорации на ръкавите от фина дантела.

Свързани статии

Друг акцент, който се забелязва е змийският принт на обувките. Тъй като времето все още не е подходящо за половинки обувки, освен ако не планирате вечерно парти, добавете във вашата визия черни класически ботуши или боти.

Сакото не е задължително като елемент и бихте могли да го замените с жилетка, пуловер. Подходяща връхна дреха е класическо палто с дължина около коляното или по-късо.

Снимки: keykolin

Коментирай
Здраве и красота