Мода

Най-красивите рокли на наградите „Оскар“

Блясък и разкош от материи

24.02.2015г. / 11 27ч.
Михаела Лазарова
Скралет Йохансон. Снимка: Reuters

Скралет Йохансон. Снимка: Reuters

В най-бляскавата нощ на годината, червеният килим отново събра едни от най-големите знаменитости.

Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ не би била същата без разкоша на красивите вечерни рокли. Вижте кои бяха едни от най-добре облечените дами.

Розамунд Пайк

Героинята от филма „Gone Girl“ бе избрала тоалет в червено на Givenchy. Актрисата премина по червения килим обвита в нежна червена дантела, описваща флорални мотиви. Косата й бе оформена на кок, а деликатни диамантени аксесоари проблясваха пред обективите на оператори и фотографи.

Ема Стоун и Дженифър Лопес

Две различни, но разкошни рокли, подписани с марката Elie Saab. Пайети, перли, блясък, кройки подчертаващи бюста и придавайки романтика.

Докато Ема Стоун бе избрала рокля с дълъг ръкав, Лопес предпочете нещо с презрамки и обем, в цвят, който да се слива с карамелената й кожа. Невероятен баланс между всеки един детайл от визията.

Лупита Нионго

Черната перла бе избрала изяществото на белите перли, които нежно покриваха безупречната й кожа. За миналогодишните награди на „Оскар“, Лупита бе избрала синя рокля на Dolce&Gabbana. Тази година дизайнерите на Calvin Klein се погрижиха за нейната зашеметяваща визия.

Дакота Джонсън

Красивата актриса определено привлече вниманието към себе си. Червена рокля Saint Laurent, с едно рамо и деликатни камъни на презрамката, бе нейният избор. Стилно допълнени от клъч и деликатни бижута с камъни.

Наоми Уотс

 

Свързани статии

Геометрични фигури съставени от хиляди малки детайли. Такава бе роклята на Наоми Уотс, която на фона на тюла и пищните декорации, внесе разнообразие на червения килим.

Тоалетът е от колекцията на Armani Privé.

Кройката на модела подчертаваше красивата й фигура, а стилният черен клъч бе завършек на нейната визия.

Кери Уошингтън

Няма събитие, на което актрисата Кери Уошингтън да не направи впечатление. И този път тя демонстрира стил и класа, облечена в тоалет в екрю, с красиви бродерии и дело на Miu Miu. Корсет, който подчертаваше бюста и раменете й, бе допълнен от невероятна рокля, която галеше червения килим. Всичко това завършено със сребърен клъч и красиви и деликатни бижута.

Рийс Уидърспун

В тоалета на красивата блондинка липсваха блясък на пайети, бродерии и други акценти. Въпреки това, в черно-бяла рокля на Tom Ford тя достойно попада в класацията на най-добре облечените звезди на наградите „Оскар“.

Снимки: Reuters

Коментирай