Мода

Акценти в аксесоарите за пролет-лято 2015

Пищност от цветове и форми

17.03.2015г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Аксесоарите винаги са били завършващ елемент на визията. Само след дни настъпва астрономическата пролет и това е един хубав повод да оставим зимните аксесоари и да преоткрием стила си с нещо наистина впечатляващо. Ето защо обръщаме поглед към основните акценти в аксесоарите за пролет-лято 2015 година.

Чанти

Формите на чантите ще бъдат толкова разнообразни, колкото и декорациите върху тях. Ще може да избирате между класически модели и цветове или квадратни форми с две дръжки, чанти тип клъч или торба.

Както забелязвате, от една страна има пищност от декорации и ярки цветове, а от друга змийска кожа, естествен косъм или геометрични фигури, изрязани в кожата. Не забравяйте да добавите в гардероба си и чанта със сребърни или златни акценти.

Обувки

Предимство през следващите сезони ще имат половинките обувки и сандали на високи и дебели платформи, широките кожени каишки и флоралните мотиви.

Изключително много цветя ще красят един от най-любимите дамски аксесоари под една или друга форма, като при някои те са в съчетание с дантела. Разбира се място има и за класическите модели, сандалите с тънки каишки и обувките с големи камъни.

Бижута

Разнообразие от форми, материали, отблясъци и цветове.

Ако искате да добавите повече индивидуалност във визията си, заложете на ефирни рокли, потници или блузи, които да бъдат пищно декорирани.

Подобни акценти не налагат допълнително да слагате колие, а що се отнася до размера на колиетата, те ще бъдат отново обемни.

Арт настроение, геометрични фигури и повече пластика предлага в колекцията си модна къща Армани.

Свързани статии

Що се отнася до обиците, независимо дали ще искате да добавите повече романтика във визията, заложете на обемните обици, както в дневната, така и във вечерната визия.

Това правило важи и за гривните и пръстените.

Аксесоари за коса

Те ще изобилстват от флорални мотиви. Превърнете обикновената прическа в нещо наистина красиво, добавяйки шнола с цветя, диадема с цветя и перли, ленти за коса с камъни и пайети. Модата в аксесоарите за пролет-лято 2015 година ще бъде изобилие от цветове, декорации и пищност.

Снимки: Reuters

Коментирай