Мода

Основни цветови съчетания за пролетта на 2015

Пролетта ще бъде слънчева

20.03.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: discovercolor.ru

Снимка: discovercolor.ru

За да имаме добра визия, едно от най-важните неща е да знаем как да съчетаваме цветовете. Днес споделяме няколко ярки предложения за предстоящата пролет, които ще ви разкрият едни от най-добрите цветови комбинации за сезона.

Пролетта ще бъде слънчева, ето защо започваме с визия, в която жълтите нюанси са водещи. Жълтият цвят не само ще повиши вашата положителна нагласа, но ще направи аутфита ви отличаващ се. Не пропускайте да го съчетаете със синьозелените нюанси, бижута в златно и нещо в бяло или екрю.

Ако все още не сте готови да преминете към ярките цветови гами, следващото романтично съчетание е за вас. Небесносиньо, наситени лилави нюанси, цвят на капучино и може би малко бордо.

Когато тази комбинация играе заедно с плисето се получава една зашеметяваща визия, която ще ви отличава от всички останали. Не забравяйте, че плисираните поли, рокли, ефирни блузи ще бъдат хит за следващите сезони.

Зигзаг в съчетание с бебешко розово, яркорозово, свежозелено, синьо, лилаво и тъмносиньо. Геометричните фигури и линии също ще бъдат един от основните модни акценти за пролет-лято 2015 година.

Позволете си да ги носите в съчетание от ярки цветове. Не забравяйте за пищните гердани и тънките коланчета с висока талия, които завършват визията.

Свързани статии

В последните няколко колекции цветните памучни панталони имат запазено място. Те са удобни, секси и изключително комбинативни. Съчетайте пепеливите розови нюанси със сиво, цвят на тюркоаз и по-светлите розови тонове. Добавете и аксесоари от естествен велур, с красива декорация от пайети и пискюли.

Една класическа цветова комбинация, която напомня за каменните извити улички на красивите и безкрайно романтични италиански градове. Зелено, кафяво и екрю, освежени с точки и разбира се много дантела.

Снимки: discovercolor.ru

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
анонимен ( преди 9 години )