Мода

8 модни урока от Сара Джесика Паркър

Обувките могат да направят визията ви зашеметяваща

01.04.2015г. / 12 09ч.
Михаела Лазарова
Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

По-често я наричаме Кари Брадшоу, отколкото Сара Джесика Паркър. Зад образа на секси писателката от Ню Йорк се крие една модна икона, вдъхновила милиони жени по света. Една дама, която преоткри модата и я направи забавна. Стил и класа, от които можем само да се учим.

Ето няколко модни урока, които научихме от Сара Джесика Паркър.

Съчетавайте стиловете

Когато става въпрос за съчетаването на различни стилове, много дами избягват да експериментират. Сара Джесика Паркър ни учи, че не е задължително да се придържаме само към една модна линия, когато съставяме своя имидж.

Ето защо потърсете вашата дълга и ефирна пола, която да съчетаете с късо кожено яке, а ръкавиците могат да бъдат и кожени с отрязани пръсти.

Обемът винаги е по-добър

Сара Джесика Паркър обича да поема модни рискове не само когато е в образа на героинята си Кари.

Всъщност, актрисата обича нестандартното, разчупените линии. Ето защо тя не се страхува да носи обемни поли от ефирни материи или тюл, такива, които изобилстват от флорални мотиви. А вие бихте ли се осмелили да облечете подобна пола или рокля?

Обувките могат да направят визията ви зашеметяваща

Дори и да сте в семпло черно, в класически линии, не забравяйте, че красивата и шармантна обувка може да преобърне цялата ви визия. Винаги избирайте да носите великолепни обувки, дори това да ви струва скъпо. Заслужава си!

Ярките цветове, щампите и принтовете са задължителни

Бъдете ярки, забележителни и истински модни икони. Добавете повече настроение във визията си като излезете извън границите. Облечете тениска или рокля с красиви щампи или добавете нещо малко, но изискано с животински принт.

Добрата връхна дреха прави визията

Свързани статии

Връхната дреха е също толкова важна, колкото и останалата част от вашия имидж. Затова винаги избирайте нещо нестандартно или класическо, но в същото време впечатляващо.

Тук Сара си е позволила да съчетае геометрични фигури със змийски принт на своята чанта клъч.

Бъдете женствени и блестящо секси

Лъскавите материи, сребърното и златното, често са част от звездния гардероб на актрисата. Дори момичешки невинната визия може да направи силуета ви романтичен и секси, стига да има малко блясък в материите.

Обемни бижута

Също както Кари Брадшоу, така и Сара Джесика Паркър предпочита да носи обемни шапки, брошки и разбира се колиета с много пищност. Цветни камъни, тънки верижки. Няколко идеи съчетани в едно, за блестящ завършек на визията.

Да на къдриците!

Къдриците винаги са били актуални, а през пролетта и лятото на 2015 година са задължителни. Затова създайте нужния обем в косите с няколко меки вълни и бъдете звездни, също като Сара Джесика Паркър.

Снимки: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
'P' ( преди 8 години )
Грозна и зле облечена мъжкарана!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар