Мода

Актуални цветове в сенките за очи това лято

В какви тонове да „облечем“ очите в топлия сезон на 2015-та?

08.04.2015г. / 09 50ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Пролетта вече е факт. След нея бързичко ще дойде лятото. Трябва да сме подготвени за него и да сме в тон с всичките му нюанси.

Тенденциите в грима за тазгодишния летен сезон вече са известни. Ще ви представим най-актуалните цветове в сенките за очи за лято 2015-та.

Изненадващо розовите тонове ще са акцент това лято. Те придават свежест, момичешка небрежност и лекота, като едновременно с това подчертават естествената красота.

Можете да си позволите всякакви розови нюанси, включително и с повече блясък – той създава дълбочина и изразителност на погледа.

Естествените телесни тонове също ще са хит това лято. Те са класика в жанра. Ако изберете тях през топлия сезон, няма да сбъркате.

Бежовото, кафявото и телесното във всичките им нюанси ще са актуални, така че не се плашете да експериментирате с всички тях.

Ако досега синьозелените коралови тонове са ви се стрували прекалено дръзки, сега е моментът да опитате да ги носите.

 

Свързани статии

Това лято синьото и зеленото в пастелните им нюанси ще са чудесен начин да подчертаете свежестта и закачливостта на миглите си. Всичко, което трябва да направите, е да добавите само малко гланц на устните – нищо повече!

Снимки: Thinkstock

Коментирай