Мода

Тенденции при банските костюми

На какво да се спрем?

22.05.2015г. / 10 29ч.
Криси Табачка
Снимка: Calzedonia

Снимка: Calzedonia

Всяка година с идването на лятото идва и голямата ни дилема – с какъв бански костюм да се появим тази година на плажа.

Тенденциите всяка година се сменят, но този сезон едно е сигурно – време е да захвърлите черния класически модел и да бъдете малко по-дръзки.

Знаем, че този тип бански костюми винаги са модерни, но не можете да бъдете еднакви всяко лято, нали?

Ако не сте сигурни в какъв модел да инвестирате, обобщихме за вас най-актуалните тенденции, с които няма шанс да сбъркате.

Свързани статии

1. Флорални мотиви

Цветята са изключително красиви и ще ви накарат и вие да изглеждате като такова. Можете смело да експериментирате с разнообразни цветове, а дори и да искате да се придържате към класиките, няма да е проблем. Един черен бански с бели цветя винаги е добро решение.

2. Спортният модел

Ако искате да изглеждате като модел от някое модно списание, изберете спортните кройки при банските костюми. Техните материи помагат за по-бързото изсъхване, а комбинацията от поне два цвята и вертикални елементи ще ви направят оптически по-слаба.

3. Плетива

Макар и да ви изглеждат странни точно за плажния сезон, банските с плетива не са никак за подценяване. Първо, материите, от които са изработени, далеч не са вълнени и няма вариант, в който да запарват и да причиняват какъвто и да е дискомфорт. Определено бродериите и различните инкрустации върху плетки стоят изключително красиво.

4. Бански с акценти

Банските костюми, които на определени места са с „отрязани“ части могат да поставят акцент върху деколтето и да загатнат по несравним начин женствеността ви.

5. Къдрички

Различните къдрички и воланчета са много актуални този сезон. Възползвайте се, като ги поставяте на ключови места, на които искате да добавите обем – деколтето например. Ако искате да комбинирате с друга тенденция за плажа, заложете на модел, който е с асиметрична презрамка на къдрички – гарантираме ви, че ще привлечете погледите.

Коментирай