Мода

Романтични прически с плитки

За една романтично-секси визия

09.06.2015г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Плитките във всичките им форми са красиви и правят визията да изглежда романтично секси. Лесни са за оформяне и са нашето спасение в дните, в които нямаме време да се погрижим за фризурата си. Вдъхновени от романтиката, лятото и стила бохо, споделяме три идеи за романтични прически с плитки.

С помощта на преса или маша направете няколко небрежни вълни в косите. След това в корените нанесете малко количество пудра за обем. Оформете конска опашка на тила, като нека бъде по-отпусната и небрежна.

Свързани статии

Разделете опашката на три и сплетете рибена кост или обикновена плитка, която да бъде леко разпусната. Увийте няколко пъти плитката и фиксирайте с малки фиби или фуркети.

За следващата прическа разделете косата на път по средата. Всяка половина разделете на две и оформете на опашки.

От всяка опашка сплетете плитки, които фиксирайте с тънки ластици. След това съберете плитките две по две като във венец и ги фиксирайте с фиби към останалата коса.

Срешете косата на една страна. Разделете я на две и след това я вържете така, сякаш връзвате възел. Направете 2-3 сплитания на класическа плитка и фиксирайте с ластик за коса.

Снимки: pearlsonastring.com, hairromance.com,camillestyles.com

Коментирай