Мода

Какво да облека днес

Рокля-риза в деним

24.06.2015г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

В гардероба за лятото на 2015 година ще добавим някои от най-актуалните за сезона модели, но няма да забравим и за класическите, които никога не излизат от мода. Един такъв летен елемент е роклята деним. В рубриката „Какво да облека днес“ ви предлагаме една семпла, но стилна визия с рокля-риза в деним.

Тези рокли ще откриете във всеки моден бутик. Моделите между които може да избирате са рокли в права линия, с ластично коланче с висока талия, с копчета от яката до края на ризата, с фино кожено коланче и много други.

Моделът е избрал риза, която е максимално изчистена. Вие може да изберете такава, която е с някаква щампа върху денима, флорални мотиви.

Когато искате да подчертаете талията, добре е да комбинирате ризата деним с фино коланче. Не забравяйте, че един класически елемент винаги търпи и друг съчетан с него, като красивия тюрбан, направен с фин шал на флорални мотиви.

Свързани статии

Изобщо във визията, която виждате всичко е съвсем просто, изчистено като модел и цветове, но същевременно много лятно, класическо и стилно. Дългите ризи-рокли от деним може да съчетаете с летни боти, обувки тип балерина, сандали модел „римлянки“, сандали на висока платформа.

Моделът на обувката зависи от модела на ризата. Не забравяйте да добавите аксесоари с повече цветове, за да бъде лятото ви цветно.

Снимка: keikolynn

Коментирай
Свободно време