Мода

Тенденции в дамското бельо и банските костюми за лято 2015

Дантела, кадифе и фини кристали

15.07.2015г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимки:  BonBon Lingerie

Снимки: BonBon Lingerie

 

С елегантно парти в сърцето на София, BonBon Lingerie България отвори новия си бутик и представи последните тенденции в дамското бельо и банските костюми за лято 2015 г.

Събитието беше под патронажа на Diners Club International, които първи въведоха клубния подход в отношението с клиентите си и превърнаха подобен род инициативи в традиция.

В новия магазин ценителите на модата и почитателите на висококачественото и елегантно дамско бельо и красивите и модерни бански костюми, имаха възможността да видят за първи път в България брандовете Lolita Angels, Франция; ENIQUA Beachclubwear, Швейцария; Sonata Rapalyte, Великобритания.

Екзотичните и привлекателни модели пристигнаха с едни от любимите си градски автомобили и показаха на гостите специалните лимитирани колекции на марките, представени за България, които направиха своя дебют преди седмица по време на лятното издание на Международния салон за бельо в Париж.

Свързани статии

„Ние представяме марки, които произвеждат лимитирани колекции бельо и бански, изработени от най-висококачествените френски и италиански материи и дантели. Нашата мисия е да вдъхновяваме дамите да се чувстват женствени и уверени, като избират най-подходящите модели и кройки, както и никога да не правят компромис с качеството.“ Сподели Дани Здравкова, създател и управител на веригата магазини за България.

Сред гостите на събитието бяха проф. Любомир Стойков, защитника от ФК „Левски“ Аймен Белаид, както и представители на мениджърския състав на клуба, популярни лица, светски и модни журналисти, редактори и модни блогъри, които оцениха красивите колекции, следващи последните тенденции – както в модата, така и в технологията на изработка.

Снимки: BonBon Lingerie

Коментирай