Мода

Какво да облека днес?

Нещо в цвят пепел от рози

17.07.2015г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Един от най-красивите, нежни и безспорно летни цветове е пепел от рози. Него ще откриете в различни тоналности, но която и да изберете, тя ще подчертае красиво вашия бронзов загар. В рубриката „Какво да облека днес?“ споделяме две предложения за повече нежност във визията.

Лятото е сезон, в който обичаме да носим удобни, фино плетени рокли, особено когато сме край морето. Моделът е избрал фина плетка, прав класически модел с дължина над коляното. Падналите ръкави на роклята подчертават красотата на раменете.

Цветът пепел от рози е изключително комбинативен. Може да изберете аксесоари в екрю, бежово, тъмнокафяво или тъмнозелено. Не забравяйте за красивите обемни бижута, висящите обици и флоралните елементи в тях.

Свързани статии

Във втората визия моделът е избрал риза-рокля. Този модел е предпочитан от много дами, защото е удобен, скрива някои несъвършенства. Материите, в които ще го откриете са лен, памук.

Също така може да изберете и някакъв по-интересен десен базиран на цвета пепел от рози, като змийски принт, например.. Косите оставете пуснати, с меки вълни, които вятърът да гали. Бижутата са обемни, а красивата лятна шапка стилно ще завърши визията ви.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
bordofashion.com ( преди 8 години )