Мода

Как да носим пелерините?

Те могат да се впишат във всеки гардероб

25.11.2015г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashion.sohu.com

Снимка: fashion.sohu.com

След завръщането на модната сцена на настроението напомнящо за 70-те години на миналия век, отново на мода са пелерините. Добавете ги в гардероба си, защото те ще бъдат абсолютен хит!

Свързани статии

Тъй като се предлагат в различни цветове, комбинации от десени и материи, те могат да се впишат във всеки гардероб и в по-топлите дни да заменят и палтото или дебелото зимно яке, носейки ги върху фино вталено сако или любимата ви жилетка.

Споделяме няколко предложения за това как да съчетавате пелерините с останалата част от облеклото.

Линиите при пелерините също варират, както техните материи и десени. Ще ги откриете със свободни прави ръкави, три четвърти ръкави, с поло яка или без ръкав. Млечнозеленото ще добави повече свежест в сивите дни. Тук моделът е съчетал пелерината с къса кожена пола, класически половинки обувки с декорации от камъни, поло и чанта в класически модел, който допълва настроението в стил 70-те години.

Ако обичате топлината на вълната, изберете вълнена пелерина. Асиметричен модел, с качулка, която да ви пази от зимния вятър в стилна комбинация от синьо и червено. Ефектен завършек на вашата визия в черно.

Черно-бяла класическа комбинация и напомняща за животински принт. От друга страна от визията лъха настроение напомнящо за улиците на Милано, където са разположени модните бутици. Визия като от филм.

Един от водещите цветове през този сезон ще бъде тъмносиньото. Когато избирате вашата пелерина, не се ограничавайте само до изчистените модели. Красивите бродерии на птици, флорални мотиви, ще добавят повече оригиналност в имиджа ви.

В случай, че откриете вашата пелерина с ефектна декорация, знайте, че тя може да се носи не само, когато искате да сте делови, елегантни, но и към по-спортната и ежедневна визия. Тук моделът е с черни скини дънки с кръпки на коленете и спортни обувки.

Снимки: fashion.sohu.com

Коментирай