Мода

Преобразете старите пуловери и жилетки

Декорирайте ги с капси

30.11.2015г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Модата е индивидуалност и постоянен експеримент с цветове, линии и акценти. В днешните идеи ще ви покажем отново оригинални трикове, с които да разнообразите гардероба си. Всяка дама има поне един забравен пуловер или жилетка, които не носи.

Вдъхнете живот на старите дрехи като ги декорирате с капси. Капсите ще бъдат акцент и в есенно-зимната мода. Поставени върху чанти, обувки, дънки, якета, гривни в различни размери, цветове и форми, те правят визията наистина интересна. 

Свързани статии

За тази идея ще ви трябват поне 30 капси, които може да закупите от кинкалерията. Изберете ги според предпочитанията ви. Когато декорирате пуловера не се ограничавайте само до поставянето им в областта на раменете. Създайте ваши форми. 

Не забравяйте, че в есенно-зиманата колекция има място за повече цветове. Раздвижете класическото бежово с малко розово, корал, червено. Отново в кинкалерията ще намерите подобни фини плоски пайети за зашиване. Цветовете и формите при тях варират. Ако искате да постигнете поече блясък пришийте върху материята цветни камъни. 

Снимки: pinterest

Коментирай