Мода

Най-добре облечените актриси на наградите „Оскар“ (галерия)

Алисия Викандер, която бе отличена с „Оскар“ блестеше не само от щастие, но и в невероятен тоалет

29.02.2016г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Бри Ларсън. Снимка: Reuters

Бри Ларсън. Снимка: Reuters

Само преди часове в Dolby Theater в Лос Анджелис се проведоха 88-ите награди „Оскар“. По червения килим отново преминаха едни от най-големите звезди на Холивуд, които за поредна година демонстрираха своя блясък.

Няма как да не обърнем внимание на звездните тоалети и на това кои актриси бяха най-добре облечени. Представяме ви кратък обзор на звездните костюми, които тази година бяха в червено, зелено, екрю, жълто, покрити с много пайети, фини материи и шевици.

Номинираната за поддържаща женска роля за филма „Спотлайт“ Рейчъл Адамс бе облечена в изумруденозелена рокля на August Getty Atelier. Тоалетът ѝ бе допълнен от фини сандали в сребърно и деликатни бижута.

Невероятната Чарлийз Терон открадна светлините на прожекторите към себе си. Актрисата бе облечена в червена рокля с дълбоко деколте на Christian Dior, завършена със забележителна огърлица.

Индийската перла Приянка Чопра направи своя звезден дебют на червения килим. Красивата актриса бе облечена в екрю рокля на флорални мотиви, която подчертаваше женствените ѝ форми и контрастираше на цвета на кожата ѝ.

Алисия Викандер, която бе отличена с „Оскар“ за поддържаща женска роля във филма „Момичето от Дания“, блестеше не само от щастие, но и в невероятен тоалет.

Роклята ѝ, която е дело на модна къща Louis Vuitton, е вдъхновена от образа на принцеса Бела от приказката „Красавицата и звярът“.

Оливия Уайлд дефилира по червения килим в отличаваща се с изключителен дизайн рокля на модна къща Valentino. Тоалетът ѝ бе в цвят слонова кост, с фино плисе, а венецът ѝ от плитки и деликатните аксесоари, които бе избрала, определено ѝ отредиха място в графата на най-добре облечените актриси на тазгодишните награди „Оскар“.

Свързани статии

На фона на червени, екрю и зелени тоалети актрисата Бри Ларсън се отличаваше в красива рокля с ефирни волани и плисе. Цветът бе кралскосиньо, а роклята е дело на модна къща Gucci. Няма нищо друго, което би подхождало повече на този тоалет от един златен „Оскар“ и актрисата съвсем заслужено бе отличена с него. Още кадри от червения килим вижте в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай