Мода

Уроци по стил и красота от Долче и Габана

Обърнете внимание на корсета – символ на женственост и чувственост

24.10.2016г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Те диктуват модата вече 30 години – Доменико Долче и Стефано Габана. Едно име, един бранд, превърнал се в синоним на женственост, красота и сексапил. Любимата марка на жените по цял свят, представена от едни от най-невероятните жени на всички времена като София Лорен и Мадона. Днес споделяме някои съвети на модното дуо за повече стил и красота, които да следвате.

Правило номер едно – няма правила. На първо място, изберете свободата. Всеки трябва да носи това, което го прави щастлив. Всичко, което искаме е да накараме една жена да се чувства красива, така че да ѝ е леко със самата себе си.

Образът прави личността. Кой си спомня с каква чанта ходеше София Лорен? Но деколтето ѝ всички го помнят.

Намерете някакъв специален елемент, който ще покаже вашата индивидуалност чрез облеклото. Това може да бъде една дреболия, но тази, която винаги ще ви отличава. Дрехата влияе на всичко: започва с чувството за хумор на човека и завършва с неговото възприятие за себе си.

"Жените искат да живеят в една приказка, за да бъдат принцеси, облечени в червена рокля и с корона на главата – казва Доменико. Ние искаме хората винаги да изглеждат примамливи, защото когато получат комплименти за външния си вид, те се чувстват и по-уверени. Нека това чувство винаги да бъде с вас. “

Всяка жена трябва да има малка черна рокля и зашеметяващи аксесоари.

Красивото бельо е залог на сексуалността. Това е въпрос на уважение към собственото ви тяло.

Когато ние обличаме даден модел, първото нещо, което слагаме е сутиен, който е сатенен или дантелен. Вие никога няма да видите жена от южната част на Италия без сутиен. Никога.

Сексуалността може да бъде видяна и в обикновената бяла риза. Всичко е в начина на поведение, нагласата, жестовете, но и в облеклото. Необходимо е да се научите да се носите като Наоми, Жизел, Клаудия. Връзката между тялото и ума са от основно значение. Всичко е в ума.

Много по-важно е да намерите това, от което наистина се нуждаете, а не това, което е на мода. Когато обичате това, което носите, дрехите оживяват. Модата често е изкуствена. Стилен може да се окаже и някой рибар.

Обърнете внимание на корсета – символ на женственост и чувственост. Когато носите корсет, слизате един размер надолу. Той повдига всичко необходимо нагоре и тялото изглежда идеално. Неслучайно модното дуо е известно със своята емблематична черна рокля тип „сицилианска вдовица“, която прави тънка талията, повдига гърдите и заобля бедрата.

Ето още правила за стил от модното дуо:

Обличайте подходящи дрехи според възрастта ви. Свикнали сте да носите размъкнати и скъсани дънки в продължение на години. Да, удобни са, но с годините вие се променяте, стилът също.

Пробвайте преди да купите. Не всеки елемент от облеклото непременно ще ви пасне. Пропорциите и специфичните детайли правят модела подходящ за формата на тялото. Ето защо е важно да пробвате дрехата преди да я купите.

Твърде много аксесоари тежат на визията. По-добре да имате по-малко, но по-внимателно подбрани.

Свързани статии

Добре е да комбинирате различни стилове заедно, но е важно да не прекалявате.

Колкото повече остарявате, толкова повече ще трябва да се грижите за тялото си и кожата си.

Използвайте най-добрите продукти за кожата ви на лицето.

По материали от: adme.ru и menshealth.co.uk

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )