Мода

Valentino с магическа колекция със звезди

Вдъхновена от жените със силен характер

20.04.2016г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Valentino

Снимка: facebook Valentino

Модният гигант Valentino направи магическа последната си колекция. Моделите са вдъхновени от жените със силен и уникален характер. Дизайнерът слива романтичните рокли от ефирни материи със златен принт на звезди и кожени якета и корсети с красиви декорации на орел с разперени криле.

Преобладаващи цветове в колекцията са бежово, златно и синьо. Тюлът и дантелата са съчетани с деним, който също е принтиран със звезди.

Също толкова уникални са и аксесоарите от колекцията, както и обувките и кецовете, които също са декорирани със звезди.

Още миналия ноември модният гигант представи своята първа Wonder Woman тематична колекция, която бе в партньорство с Gwyneth Paltrow label Goop.

Но вдъхновението продължава и в пролетно-лятната колекция за 2016 година, в която моделите отново са вдъхновени от образа на супер героинята, онази, която се завърна в кината миналата година в лентата „Batman vs Superman“.

Роклите, между които дамите могат да избират, са кожена рокля с висока талия, декорирана със сребърни звезди и фин тюл със златни апликации, дълга ефирна рокля с принт от златни звезди и късо кожено яке и ефирна тюлена рокля с кожено бюстие.

Всички бижута, включително и тези за коса, са подчинени на звездите.

Снимки: facebook Valentino

Коментирай
Свободно време