Мода

Известни модни блогърки в плюс размер

Те не се страхуват от критики, защото модните им съвети са високо ценени

22.04.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Известни модни блогърки в плюс размер

Модата е вдъхновение и за нея няма ограничения в размери, форми и цветове. Тя трябва да ви провокира да преоткривате постоянно себе си, да обичате тялото си такова, каквото е. Много жени смятат, че нямат право да бъдат шик, да носят последните модни тенденции, любимите си цветове, защото носят плюс размер дрехи.

Е, дами, следващите редове ще променят вашето мислене, защото ще ви представят няколко очарователни момичета, които са известни модни блогърки и носят плюс размер. Те не се страхуват от критики, защото модните им съвети са високо ценени.

Носят къси поли, ярки цветове, харесват принтовете, а прилепналите панталони не ги притесняват.

Запознайте се с:

Габи Грег

Габи обича да казва „Игнорирайте модния правилник!“. Стартира модния си блог през 2008 година. Тя е блогър на пълно работно време, може би затова редица списания като Teen Vogue, InStyle, The New York Times, Seventeen са представили редица нейни публикации пред своите читатели.

Снимка: gabifresh.com

Джей Миранда

Това калифорнийско момиче започва да води своя моден блог преди осем години. Джей е консултант не само по мода и стил, но нейните последователи получават ценни съвети по интериорен дизайн и майчинство. Да, Джейн е майка. Нейни публикации неведнъж са били на страниците на Marie Claire, GLAM и други.

Снимка: jaymiranda.com

Представяме ви Nadia Aboulhosn. Нейните форми са в плюс размер. Освен че е моден блогър, красавицата, в чиито вени тече и ливанска кръв е и модел. През 2011 година тя попада под светлините на прожекторите, спечелвайки American Apparel е XL Model.

Снимка: nadiaaboulhosn.com

Тя живее в Лондон, моден блогър е и се казва Кали. Първоначално стартира своя блог като място, на което могат да се намерят съвети свързани с диетите. Постепенно се превръща в моден консултант. „Бързо осъзнах, че вече не искам да се съсредоточавам върху намаляването на теглото. Реших да опитам да направя положителни промени в живота ми, за да споделя радостта си от модата с други жени и да им покажа, че красотата е във всеки един размер.“ – споделя блогърката.

Снимка: fromthecornersofthecurve.com

Tanesha Awasthi е следващата модна блогърка, която ще ви накара да заобичате своите женски форми.

Снимка: taneshaawasthi.com

Започва да води блог през 2011 година с надеждата да насърчи положителния поглед към тялото.

Свързани статии

Нещо повече, модната блогърка успява да създаде и своя линия облекла в плюс размер, а в Instagram има над 42 хиляди последователи.

Следващата дама се занимава с графичен дизайн, моден блогър е, живее в Чикаго. Наскоро тя създаде серия от образи, вдъхновени от новите музикални клипове на Бионсе с видео уроци стъпка по стъпка за това как да се пресъздаде нейният звезден грим.

Снимка: hippopotamuslee.com

Коментирай
Свободно време