Мода

5 идеи за пролетен стайлинг

Пролетната визия е експлозия от цветове и принтове

11.05.2016г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook PopSugar Fashion

Снимка: facebook PopSugar Fashion

Слънце, дъжд и вятър. Пролетното време е променливо, настроението ни също, но добрият ни стил винаги си остава. Днес споделяме няколко свежи идеи за пролетен стайлинг. Те могат да бъдат вашата промяна, експеримент или просто визии, в които да се чувствате удобно.

Първата визия показва една чудесна идея за това как може да носите различни видове райе. Ако досега не сте се осмелявали да съчетавате едро с по-фино райе, направете го. Независимо дали ще комбинирате пола с риза или риза, пуловер, потник с панталон или бермуди, осмелете се райетата да бъдат различни.

Разрешено е и комбинирането на различни цветове райе. Аксесоарите трябва да са деликатни.

В любимите ни дънки винаги се чувстваме удобно. Изберете по-свободен модел, с маншет и големи кръпки. Съчетайте ги със спортна блуза, велурени обувки на висок ток в класически модел. Ние бихме добавили и обемно колие с флорални мотиви и камъни.

Пролетната визия трябва да бъде като цветна експлозия. Тук моделът е избрал памучна пола с висока талия на цветя, къс памучен пуловер на райе и класически модел чанта с акцент от геометрични фигури. Ярки цветове и комбинация от три десена за един свеж имидж.

Потърсете в гардероба вашата тюлена пола, а ако нямате такава, модните бутици ви очакват. С дължина около или над коляното, в съчетание с фин памучен пуловер или тениска и разбира се удобни гуменки с леопардов принт. Секси и удобна визия.

Свързани статии

Един семпъл имидж, който е подходящ и за тези от вас, които трябва да спазват определен дрескод на работа. Към синьо-бялата комбинация добавете връхна дреха в млечнорозово и обувки в златно. Без излишна натруфеност, но с много свежо излъчване.

Снимки: Facebook PopSugar Fashion

Коментирай