Мода

Направете си брокатени еспадрили

Красива и лесна идея

03.06.2016г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: kitesista.com

Снимка: kitesista.com

При избора на летни обувки водещи са модните тенденции, нашите предпочитания и стил. Но винаги има няколко класически модела, които носим с удоволствие всяко лято, като еспадрилите. Те никога няма да бъдат демоде.

На равна подметка или платформа, с панделки, флорални мотиви, красиви десени и т. н., еспадрилите са удобни за носене и съчетаване с останалата част от имиджа.

За лятото на 2016 година ще трябва да добавим повече златен, сребърен или бронзов блясък. Пайетите, камъните и брокатите са задължителни. Ето защо днес споделяме една красива идея, която ще ви покаже как да превърнете обикновените еспадрили в блестящи обувки. Ще са ви необходими четка за рисуване, лепило за текстил, фини брокати.

В купичка сипете лепилото и добавете към него малка част от блясъка, след което разбъркайте добре. С помощта на четката за рисуване нанесете тънък, но равномерен слой от лепилото върху материята.

Важно е да действате по-бързо, за да може преди още да е изсъхнало лепилото да посипете еспадрилите с щедро количество от златните брокати.

Свързани статии

Излишните парченца блясък сами ще паднат от обувките. Оставете ги да изсъхнат поне за 10 часа. За финал от разстояние може да ги напръскате леко с лак за коса, за да се фиксира декорацията за по-дълго време.

Снимки: kitesista.com

Коментирай