Мода

Модни идеи за забележителна визия

Дайте свобода на въображението си

14.06.2016г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: apairandasparediy.com

Снимка: apairandasparediy.com

Модата е вдъхновение и експеримент. Онези дрехи и аксесоари, които вече не носим, могат да бъдат напълно преобразени в нещо ново и красиво. От друга страна се нуждаем само от няколко минути, за да направим нещо уникално за себе си, което ще притежаваме само ние.

Днес споделяме няколко красиви идеи, с които визията ви ще бъде по-забележителна.

За първата идея ще ви трябва часовник и малко шалче тип фишу. Премахнете каишките като след това отново поставите металните щифтове, след това внимателно през тях промушете шалчето.

Поставете часовника на ръката си и завържете на панделка или възел. Хубавото на тази идея е, че може да сменяте фишутата според вашия аутфит. По желание може да пробвате идеята и с плюшена панделка.

Лентите за коса ще бъдат актуални и през това лято. С тях може да преобразите обикновената прическа, а когато имат и блясъка на кристалите, са подходящи за вашите специални и парти вечери и събития.

За да си направите плюшена лента ще ви трябват панделка с широчина около 2,5-3 см в желания от вас цвят, кристали за зашиване, ластик с ширината на лентата, игла и конец.

От панделката вземете около 30-40 см, за да може преди да отрежете от нея да я поставите на главата си и да има достатъчно, за да отмерите това парче, което ще ви бъде необходимо.

След това отрежете малко парче от ластика (който нека бъде около 10-15 см дълъг) и го пришийте на ръка или машина за панделката. Накрая декорирайте кристалите. Красиво, нали?

Парти вечерите са тези, в които искаме да изглеждаме зашеметяващо. Трябва ни поне един аксесоар, който да бъде акцент във визията и защо това да не бъде диадема с тюлена панделка?

Свързани статии

За тази идея ще ви трябва тънка диадема с покритие от плюш, парче тюл, игла и конец.

Вземете тюла и го съберете в средата. След това зашийте. Остава да пришиете панделката в единия край на диадемата или да я залепите.

Снимки: apairandasparediy.com

Коментирай