Мода

Аксесоари за вашата лятна визия

За повече лятно настроение

20.06.2016г. / 16 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Лято е! Утре е първият ден от този астрономически сезон. Хубавото време, мирисът на море, уханието на свежи треви ни зарежда позитивно. Когато сме щастливи, преоткриваме себе си по много и различни начини, а модата е един от тях. Вдъхновени от сламените шапки, красивите бански и морското настроение, споделяме няколко летни аксесоара, които трябва да добавите към вашата визия.

Пищността в аксесоарите е задължителна, особено при тези, които са изработени от метал. Обърнете внимание на гривните на модела. Метални и обемни, с декорация от камъни и други интересни орнаменти. Същевременно имаме и по-фина гривна с пендари. Позволете си да носите повече от един такъв аксесоар на ръката.

Друг летен аксесоар, който ще направи лятната ви визия забележителна са металните гривни на глезените, които напомнят за Индия. И не на последно място – шаловете за глава. Има много и различни начини, по които може да ги носите и връзвате на главата си. Изберете ги в подходящ десен, който да отива на останалата част от имиджа ви, както и да бъдат от по-лека материя като памук, коприна или лен.


Споменахме гривни, ето защо е важно да обърнем внимание на още няколко модела, които е добре да направите част от вашата лятна визия. Слонова кост, гривни от дърво, кожени с декорации от пера и естествен косъм и разбира се такива, които са декорирани с деликатни кристали.

Бижутата с пендари в съчетание с дълги и ефирни рокли ще ви превърнат в бохо кралица на лятото. Ще откриете малките монети при обемните гердани, гривните, както и при обиците.

Също така биха могли да бъдат декорирани и върху различни материи, при летните сандали или чанти. Едно е сигурно, тази тенденция ще бъде хит и през следващото лято.

Чантата е един от любимите дамски аксесоари. Плетените меки чанти тип торба са подходящи както за вашата ежедневна визия, така и за морския ви имидж. Остава само да ги изберете и в подходящата цветова комбинация.

Свързани статии

Освен бижутата изработени от метал, акцент в лятната мода ще бъдат и тези от дърво. Гривни, гердани, пръстени, обици, дори слънчеви очила с дървена рамка. Те са шик, а носейки ги, сякаш се доближаваме още повече до природата.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Свободно време