Мода

Красива диадема с флорална декорация

Цветята са на мода

12.07.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: trinketsinbloom.com

Снимка: trinketsinbloom.com

Един аксесоар за коса, който винаги ще бъде носен от дамите и никога няма да бъде демоде е диадемата. Флоралните мотиви в косите ще са актуални за 2016 година. Те придават повече шармантност на визията, романтика, правят я завършена.

Ето защо днес споделяме една идея за това, как да си направите диадема с богата флорална декорация. Ще ви бъдат необходими пластмасова диадема, такава покрита със сатен или плюш. Ако ще декорирате пластмасова диадема ще ви е необходима и сатенена панделка поне 40 см, която да бъде и по-широка от самата диадема, за да може да я обгърне добре, текстилно лепило, изкуствени цветя, ножица. Всичко изброено за декорацията може да намерите във всяка кинкалерия.

Тези от вас, които ще декорират диадема с панделка, най-напред трябва да фиксират сатенените парчета от двете страни, след което да изрежат излишните и финално да ги залепят или зашият добре.

Ако изкуствените ви цветя имат дръжки, ще трябва да ги подрежете преди да ги залепите за материята. Ние ви съветваме да си купите изкуствени цветя за зашиване или брошки, които много лесно да фиксирате върху диадемата.

Свързани статии

В тази идея са добавени и фигурки на кончета. В случай, че не ви допадат, може да ги пропуснете. Но ако ви харесват, ще ви трябват няколко малки пластмасови фигурки, златен спрей, с който да ги боядисате и лепило със силна фиксация. Крайният резултат е една красива флорална диадема.

За да улесните максимално работата си, най-добре си купете готова диадема със сатен или плюш.

Бъдете неотразима!

Снимки: trinketsinbloom.com

Коментирай