Мода

5 разкошни цветови комбинации за лятото

Цвят сьомга и лилаво

22.07.2016г. / 08 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Ярките цветове в смели комбинации от десени и акценти са тези, които правят лятната ни визия още по-забележителна. Както в есенно-зимната мода, така и в пролетно-лятната, има цветови комбинации, които не можем да си позволим да не приложим под някаква форма във визията си. Вижте пет предложения за цветови съчетания, които да добавите в гардероба си.

Цвят сьомга и лилаво

Ефирна риза в цвят сьомга, панталон в сладоледено лилаво. Всичко това заобиколено от разкоша на останалите ярки летни цветове. Позволете си една много цветна визия. Сьомгата и лилавото са напълно достатъчни, когато са в комбинация, но защо да не разкриете разкоша им добавяйки оранжево, розово, червено, синьо.

Жълто и цвят малина

Жълтият цвят е един от най-комбинативните. Обичаме да го носим през пролетно-летните месеци. Този път си позволете да го съчетаете с цвят малина. Една топла багра, която подчертава невероятно солей полата.

Бордо, лилаво и червено

Бордото е цвят, който е подходящ за лятната мода, стига да бъде правилно съчетан с останалите цветове. Тук гамата на багрите е по-студена, малко по-тъмна, но въпреки това напомня за лято. Единственото, което бихме добавили е пищно колие с камъни и флорални мотиви.

Жълто, синьо и лилаво

Когато жълтият цвят преобладава във визията, може да си позволите да добавите аксесоари в други различни цветове. Разкошна лятна визия, в която синята чанта и деликатните лилави сандали с велур не тежат на визията, а я правят още по-забележителна.

Свързани статии

Праскова и синьо

Прасковените цветове са задължителни не само при избора на руж. В това предложение нежните нюанси са подчертани от мастиленосините багри. Белият цвят прави роклята още по-раздвижена и интересна.

Снимки: pinterest

Коментирай