Мода

Дънки с флорална бродерия

Красива идея за старите дънки

25.07.2016г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: www.lovemaegan.com

Снимка: www.lovemaegan.com

Акцентите в модата са тези, които правят аксесоарите и дрехите по-красиви и забележителни. За 2016 година освен много флорални мотиви, трябва да добавим в гардероба си и бродерии. Декорирани върху рокли, ризи, потници, шалове, красиво изписаните нишки завършват модела, придават му една особена романтика.

Днес споделяме една идея, която ще ви покаже как да декорирате обикновените дънки с флорална бродерия. От всяка кинкалерия бихте могли да закупите подобен акцент, но ако имате стара блуза, шал или риза, които не носите, внимателно изрежете флоралните мотиви от материята.

След това с помощта на игла и конец в подходящ цвят пришийте бродерията за дънките. За да бъде още по-красиво, бихме ви посъветвали за по-плътни бродерии да ползвате и по-дебели конци.

Свързани статии

Ако декорацията е по-фина, може да я зашиете и с по-интересни конци като златни, сребърни, с ламе. Важно правило преди да започнете да шиете е дънките и флоралните акценти да са добре изгладени. Набръчканата материя само ще затрудни работата ви.

Снимки: www.lovemaegan.com

Коментирай