Мода

Модни акценти за есен-зима 2016 (галерия)

Повече злато и бронз във визията

09.09.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Есента започва да напомня за себе си, ето защо е време да погледнем и към модните акценти за предстоящите сезони. Няма как да не обърнем внимание на предложенията на едни от най-големите модни брандове, които от началото на годината представят своите предложения за есен-зима 2016-2017.

Започваме с нещо много красиво, което всяка дама трябва да има в гардероба си, а именно – солеят. Маестро Ralph Lauren е избрал невероятното бордо, за да го представи по още по-забележителен начин.

Абсолютна класика, която придава шармантност на визията. В модните бутици вече може да откриете потници, ризи, поли и рокли, които са изцяло солей или имат такъв акцент. Не се ограничавайте само в черно, защото солеят в металик отблясъци ще бъде абсолютен хит.

Златно, металик, бронз, допълват деликатно визията ни или изцяло я подчиняваме на тях. В колекцията на Oscar de la Renta за предстоящите сезони, златните мотиви са деликатни, ненатрапчиви и чудесно се съчетават с екрю, бежово, розово.

Ако направите вашата модна разходка, ще видите, че дори кожените якета са представен и в златно, сребърно или с повече цвят, но винаги с металик оттенък.

Якетата, елеците, както и аксесоарите с лама ще бъдат част от есенно-зимния ни гардероб. Могат да се съчетават с други модни акценти или десени, както е в тази визия, в която деликатните флорални мотиви на роклята биват стилно допълнени от елек с лама.

И през следващите сезони ще запазим своето женствено и романтично излъчване, носейки ефирни материи, деликатно декорирани с красиви пайети. Представяме ви една прекрасна рокля от колекцията на Vera Wang.

Карето продължава да властва и в есенно-зимната мода във всичките му цветове, варианти и комбинации с други акценти. Що се отнася до цветовете, няма да има ограничение в гамите от багри.

Въпреки това, към визия с класически цветове, винаги добавяйте нещо златно или сребърно или по-топъл и ярък цвят.

Свързани статии

Моделите на обувките ще варират. На фини токчета или такива, които са на платформа с дебел и плътен ток. При избора на връхна дреха ще има голямо разнообразие в линиите на моделите.

Ще носим фини вълнени палта в класическа линия, такива, които са с двуредно закопчаване, в ярки цветове, кройки, напомнящи края на 70-те на миналия век. Още модни предложения може да разгледате в галерията ни със снимки.

Снимки: Reuters

Коментирай