Мода

Забележителни декорации с камъни и перли

За повече индивидуалност

19.09.2016г. / 14 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: glamradar.com

Снимка: glamradar.com

Всяка дама се стреми да създаде свой собствен и уникален стил. Няколко малки модни акцента могат да ни помогнат да изглеждаме забележително, но и да направят така, че само ние да притежаваме точно този модел.

Вдъхновени от модата и разкоша на перлите и камъните, споделяме няколко идеи, които може би ще искате да приложите в някои ваши модели.

Перлите, в различни размери и цветове, никога няма да отстъпят като моден акцент. Особено красиви са декорирани върху фини памучни или вълнени жилетки. От кинкалерията купете няколко в малък размер и ги пришийте в горната част на ръкавите.

Ако искате повече от техния разкош, може да ги декорирате в предната част на жилетката. Съобразете ги с цвета ѝ, а за да бъде декорацията още по-интересна, може да съчетаете няколко различни размера перлички.

Не забравяйте и за разкоша на камъните. В тази модна идея са използвани 4 брошки с кристали, за да бъдат направени невероятни пагони на блузата. Ако не искате да се виждат безопасните игли на брошките, предварително с помощта на клещи може да ги премахнете и след това да ги пришиете към материята.

Свързани статии

Топлите пуловери също обичат разкоша на камъни. Отново от кинкалерията купете камъни за пришиване в различни размери, форми и в желания от вас цвят. Зашийте ги там, където ви се иска и не забравяйте, че нестандартните идеи са тези, които ни правят забележителни.

Снимки: glamradar.com

Коментирай