Мода

Каре и пера в колекцията на Prada за пролет-лято 2017 (галерия)

Визията ни ще бъде подчинена на еклектиката

28.10.2016г. / 17 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Когато говорим за мода, елегантност, свобода и екстравагантност на моделите, няма как да не споменем Prada. Колекцията на модния бранд за очакваните пролет и лято е вдъхновена от 70-те години наминалия век.

Всеки модел дефилирал по котешката пътека по време на Седмицата на модата в Милано бе уникален, а какво ще трябва да добавите в гардероба си, вижте в следващите редове.

Високите талии при полите и панталоните се запазват, а както споменахме, линиите им много напомнят за 70-те години на 20 век. Карето е силно представено в колекцията на бранда. В различни цветове и комбинации, по-ситно и голямо, него отново ще съчетаваме с други десени, които включват в себе си геометрични фигури или пък с фино райе.

Обърнете внимание на фините пера. Те са толкова прекрасни, придават женственост, а до карето създават абсолютна еклектика.

Червено, оранжево, зелено са сред водещите цветове, но са представени по много оригинален начин. Във всяка визия има раздвиженост, десените отварят имиджа и не си пречат един на друг, а създават една модна експлозия от настроения.

Обувките преди всичко ще бъдат удобни. На равни подметки, с малки и деликатни токчета или на висока платформа. Комфортни, но същевременно и много красиви, отново декорирани с акценти, пера, закачливи десени.

Бижутата, които ще изберем за пролет-лято 2017 ще бъдат обемни. Метални вериги с красиви акценти, декорирани пищно с камъни. Раздвиженост и много настроение има и при моделите чанти.

Клъч чантите и тези с големи катарами, в десени напомнящи за геометрични фигури, ще съчетаваме с каре моделите. Разбира се в колекцията запазено място имат й флоралните мотиви, които, както забелязвате, отново са в комбинация с геометрични фигури.

Повече от колекцията може да видите и в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай