Женската красота има много и различни лица. Невинаги перфектното е красиво, а в несъвършенствата могат да се видят много забележителни неща. Една обща черта между всички дами е, че все има нещо, което не харесваме в себе си и това най-често се оказва нашето тяло.

Не са редки и случаите, в които няколкото килограма отгоре ни карат да се затворим в себе си, да се оглеждаме със страх всеки път във витрините на магазините. Споделяме една красота, която е извън стандартите. Нейните мерки не са 90-60-90. Казва се Ашли Греъм.

Брюнетката с тъмни очи, висока 178 см и тежаща 91 килограма е един от най-търсените американски модели на плюс размери. Нещо повече, тя е и модел на бельо. Родена е на 30 октомври 1988 година.

Снимала се е за едни от най-известните дамски списания като Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Elle и е първият модел в плюс размер, който е позирал за корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Когато човек разгледа нейните фотоси, рекламни клипове, в които участва вижда една красива млада жена, която не само харесва външността си, но се гордее по начина, по който изглежда. Нещо, което ние често забравяме да правим.

А как бихме искали другите да ни харесат, ако не виждаме собствената си красота? Ашли обича да спортува и го прави редовно, за да поддържа своите секси извивки. Ходи на фитнес и аеробика.

Също така специално за всички дами тя записва кратки видеа с упражнения, които споделя в социалните мрежи и които се радват на голям интерес.

Още по темата

Откриват я за света на модата, когато е едва 12-годишна. Ашли е първият модел в плюс размер, който Дженифър Лопес наема за представянето на своя модна колекция. Обича да похапва пържени картофки и да играе тенис. Споделя, че да си секси е състояние на ума.

И не само това, Ашли има вече и своя кукла, която също е с по-пищни форми. В галерията ни може да видите още нейни снимки.

Снимка: Facebook Ashley Graham