Кога бе последният път, когато се погледнахте в огледалото и си казахте „Обичам тялото си!“? Всяка жена иска да бъде съвършена и може би затова голяма вина имат лъскавите списания, които показват идеални модели.

Истината е, че те далеч не са толкова перфектни, а хубавото е че все повече модни брандове осъзнават, че несъвършенството крие чар и красота и се приема много по-добре от потребителите. Следващите фотографии публикувани в социалната мрежа Instagram, ще ви покажат, че да не си перфектен е прекрасно.

Всъщност можеш да се превърнеш и в модел на бельо или бански. Редица компании избират да покажат женското тяло такова, каквото е, за да представят продуктите си. Някои от тях дори канят част от своите служители за модели.

Още по темата

Няма съмнение, че след тези фотоси ще започнете повече да цените тялото си и да се грижите за него.

ModCloth – Тази компания реши да покани своите собствени служители на снимки за новата си реклама на бански, вместо професионални модели.

Lonely – Новозеландски бранд с интересни кампании за представянето на бельо, който получава много положителни отзиви.

Naja – Идеята за тази рекламна кампания е на основателките на бранда Каталина Гайралд и Джина Родригес. В тях модели са дами с красиви женски форми, далеч от съвършенството на лъскавите корици и с различни цветове на кожата. Брандът често публикува снимки на свои клиенти в официалния си уебсайт, а те са повече от очарователни.

Aerie – американски бранд за бельо, който бе един от първите, отказали се от ретушираните рекламни снимки. Сега поставя акцент върху естествената красота и рекламните им кампании са силен съперник на други големи марки за бельо като Victoria's Secret.

Снимки: Instagram