Мода

Диско настроение от Dsquared2 за пролет-лято 2017 (галерия)

Свобода на духа изразена чрез модата

20.01.2017г. / 07 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Град, динамика, дансинг, мода... Така може да бъде описана пролетно-лятната колекция на Dsquared2. Полъхът на 80-те години силно се усеща в кройките, акцентите, линиите на моделите. Много цветове и десени, съчетани в една визия.

Животинските принтове имат специално запазено място и ако все още поради някаква причина не сте ги добавили в гардероба си – направете го.

Дължината на полите и роклите е мини, но ниската талия се завръща. Пайети и панделки в една визия? Да! Диско настроението ще ни следва през пролет-лято 2017.

Ще излъчваме свобода, сексапил и женственост. Обърнете внимание на десените на материите. Освен животинските принтове ще носим и така наречените фабрични петна. Отблясъците са в изобилие, има много обемност в ръкавите на връхните дрехи, блузите, но и при полите. Аксесоарите макар и обемни и тежки ще се носят по много и няма да бъдат в повече на визията.

Свързани статии

Тънките токчета са задължителни, а обувките няма да отстъпват по оригиналност и нестандартно представяне. Силно впечатление правят и апликациите върху якетата, блузите, полите, които отново са с животински или флорални мотиви.

Изразете себе си чрез модата. Бъдете вдъхновение, бъдете красиви, непредсказуеми!

Повече от модната колекция на бранда може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай