Мода

Сребро и кубични циркони в бижутата за пролет-лято 2017

Бижутата дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил

16.03.2017г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: PANDORA

Снимка: PANDORA

С новата си изключителна колекция пролет/лято 2017 PANDORA представя и своята нова кампания „DO“ – многообразното си ново лице, което ще вдъхнови всяка дама да повярва в себе си и в собствените си възможности.

Тя подтиква жените да разкрият своята страст към живота и мечтите си, независимо от възрастта си. Да разкажат на света какво мислят, как се чувстват и какво е важно за тях, да се застъпят за него и да го отстояват. Бижутата дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си и да даде свобода на емоцията.

„Бижутата от колекция пролет-лято 2017 са цветни, различни и забележителни – също като жените. Всяко бижу носи положително послание и символика, които да вдъхновят своята притежателка. Самите бижута „говорят“ вместо тях“ – казва Stephen Fairchaild вицепрезидент и главен творчески директор на бранда.

Емоцията да ги притежаваш е не само изявление на собствения стил, а нещо по-голямо. Те вдъхновяват по нов начин, дават възможност на жените да поемат „нещата в свои ръце“ и да бъдат верни на себе си и всичко, в което вярват.

Всичко това е предадено по най-красивия и неповторим начин – чрез новите ръчно изработени модели от стерлингово сребро с многоцветен емайл и кубични циркони. На тайно, цветно бонбонено събитие бранда представи по своя уникален начин новата си колекция. Пред близо 150 поканени гости марката разкри ексклузивно тенденциите си за новия сезон.

Коментирай