Всяка дама иска да изглежда стилна, уверена. Дрехите, които съчетава във визията си винаги са отражение на нейното настроение, стил, нагласа. Ако вие сте от тези, които винаги впечатляват, вижте няколко класически цветови комбинации, в които винаги ще изглеждате безупречно.

Ако сте любители на червените дрехи, то вие винаги сте в центъра на вниманието. Червеният цвят е любим на хората, които са уверени в себе си. В комбинация с бяло и черно се превръща в абсолютна класика. За да се отличавате от останалите може да заложите и на интересните десени в преобладаващо червено.

Пастелните цветове винаги са били класика. Бледосиньо, бледорозово, нежните лилави нюанси, в комбинация с екрю. В подходящите материи и линии на модели в тази класическа цветова комбинация винаги ще изглеждате стилно.

Няма да сбъркате, ако в пролетно-лятната си визия опитате да съчетаете два или три различни нюанса на деним. Винаги трябва да има един по-тъмен доминиращ цвят и по-леки багри на денима. Перлите ще завършат имиджа ви, особено ако са съчетани с любимите ви деним ризи.

Моряшкото райе – в различни цветови комбинации и различна плътност, то се е превърнало в класически десен. Невероятната Коко Шанел добавя този вид райе в костюмите си през 1930 година. Класическите цветови комбинации на морското райе са сини, бели, черни и червени с бяло. Не се колебайте и го съчетайте с други интересни десени.

Този прекрасен цвят е наричан „горчица“. Може да го съчетаете в една визия с кафяво, шоколад, бежово, жълто, а защо не и с по-ярки цветове. За да завършите класическото излъчване ви трябва само плисирана пола.

Чували ли сте за цвят марсала? Този невероятно красив цвят е кръстен на сицилианските вина Марсала. Комбинативен е с много други цветове, а за повече класическо и стилно излъчване може да го комбинирате с черно, бяло, сиво, бежово и разбира се с красивите десени.

Още по темата

В повечето случаи сивото се смята за скучен цвят. Не и ако към него добавите разкошно зелено, розово, лилаво и златни деликатни аксесоари.

Синият цвят е един от най-аристократичните цветове в палитрата. Той се съчетава добре с бяло, бежово, слонова кост, жълто, червено. Винаги експериментирайте като го съчетавате с интересни десени, акценти и материи.

Снимки: Pinterest