Традицията повелява сватбената рокля да е в бяло. В последно време все повече на булките се харесват и роклите в цвят екрю, яйчена черупка, слонова кост.

Всички те обаче гравитират около белия цвят. Защо да не разчупите тотално стереотипа и да внесете повече цвят в сватбената си рокля?

Нова модна тенденция в сватбените рокли предлага свобода в решенията за най-специалния ден в живота ви. Включете цвят в какъвто нюанс искате към булчинската си рокля за повече настроение и свежест.

Още по темата

Сватбените рокли с омбре ефект са просто прелестни. Не е нужно да търсите специално такава рокля – можете да си я направите и сами. Достатъчно е да потопите долната ѝ част в боя за текстил.

Нежносиньо, бледорозово, червено, оранжево или дори няколко преливащи цвята са едни от най-красивите варианти за сватбена рокля с цвят.

Разбира се, ако предварително сте решили, че искате роклята ви да въплъщава нежен цвят във визията ви, поръчайте на дизайнера си да вплете тези нюанси по най-красивия възможен начин в роклята ви.

Всички страхотни идеи вижте в галерията тук.