Лятото винаги ни вдъхновява и ни помага да разкрием красотата си чрез модата. Красивото парео е част от нашата морска визия, но понякога забравяме, че то е повече от плажен аксесоар и стилен завършек към банските ни.

С няколко трика и допълнителни акценти, пареото може да се превърне във вечерна рокля или прохладна пола за летните горещи дни. Споделяме 4 идеи за това как може да носите парео.

Всичко, което трябва да направите е да следвате стъпките в илюстрациите. Когато искате да впечатлите с нова вечерна рокля за лятното парти, необходимо ви е само парео в подходящите цветове и десени.

За по-малко от 10 минути ще имате стилен тоалет. Тук роклята може да бъде завършена със стилна брошка или деликатен изискан колан, вместо да завързвате на възел. Крайният резултат е красива рокля с асиметрия в горната част.

Следващото предложение ще ви представи един класически модел рокля с разголен гръб. Само три стъпки са необходими, за да получите нов тоалет. Тук колиетата са излишни, но не забравяйте за обиците, гривните и пръстените.

Още по темата

Ако предпочитате да носите шалвари, завържете пареото около кръста си. След това през краката си изтеглете задната му част и я фиксирайте там, където сте завързали пареото първоначално. Тук също може да завършите с брошка вместо с възел.

Последният модел рокля също е леко раздвижен, но и много напомня за одеждите на римлянка, особено ако изберете по-голямо парео, което да стига до глезените ви.

Илюстрации: pinterest