Мода

Ярки цветове и пайети от Каролина Ерера за пролет-лято 2018

Една колекция, показваща женствеността

14.09.2017г. / 06 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Модата е изкуство в движение, затова се нуждая дрехите да бъдат много бляскави и да се движат по правилния начин.“ – Каролина Херера.

Блясък на пайети, ефирни материи и ярки цветове... Седмицата на модата в Ню Йорк никога няма да е същата без колекцията на Каролира Ерера. Венецуелската дизайнерка представи своите предложения за пролет-лято 2018 година, под звуците на “She’s a rainbow“ на Rolling Stones.

Бъдете готови да преоткриете своята женственост. Флорални мотиви, райе, точки, ще са само част от десените, които ще добавим в гардероба си, облечени в ярки цветове.

„Това е празник на цвета, защото цветът е много мощен и цветът е изкуство, в модата, навсякъде.“ – казва Ерера.

Роклите са силно застъпени в колекцията ѝ. При тях впечатление прави обемността, асиметричните линии, високите талии, деколтета, подчертаващи красотата на раменете, напластяването на материи.

Свързани статии

При тези модели, които са със затворено деколте, акцентът е в обемните ръкави в горната им част. Пищността във визията ни ще дойде от фините пайети, обиците с камъни, а що се отнася до обувките, предимство ще имат моделите с остри върхове.

Един от акцентите в колекцията бяха и ръчно рисуваните огледални копчета. Материи, които контрастираха на модния подиум бяха сатен, тюл в меки нюанси.

Повече вижте в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай