Мода

Тюлени поли, цветя и пеперуди за пролет/лято 2018

Не забравяйте за капсите

30.09.2017г. / 06 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Флорални мотиви за пролетта и лятото на 2018? Прекрасна идея, която със сигурност ще добавим в гардероба си, но заедно с още няколко акцента, които ни връщат назад във времето.

Джиджи Хадид, Анна Кливланд, Джоан Смолс и Кая Гербер, дефилираха като истински цветя и цветни букети на ревю на италианския бранд Moschino. Сюрреалистично и красиво.

Пеперуди, водни кончета, разкош от цветя, пера, завладяха модния подиум. Освен че ще бъдем много цветни през пролетно-летния сезон, ще преоткрием кожените облекла, капсите, рокериите и мрежестите чорапи.

Колкото колекцията е приказна, толкова в нея прозира и образът на независимата жена, бунтарският дух. Облечени в тюлени поли и добавяйки повече златисти елементи във визията ни, ще приличаме на принцеси от любимите ни приказки.

Свързани статии

Пеперудите под формата на щампи, бродерии или релефни декорации ще разкрият нашата нежна душа, но и ще покажат свободата, която никой не може да ни отнеме.

Аксесоарите и обувките ще бъдат подвластни на кожените елементи и ще търсим такива, които са богато декорирани с капси. Модата ще е тази, чрез която ще можем да преобразяваме себе си във всеки един момент.

Повече за тенденциите вижте в галерията ни.

Коментирай