Когато срещнем еднояйчни близнаци, често виждаме, че са избрали да носят един и същи стайлинг. Разбира се има такива двойки, които искат да запазят идентичността на характерите си и избират да се обличат различно. Днес искаме да ви представим две невероятни дами. Това са Елиса и Амелиа, на 27 – еднояйчни близначки.

Като повечето момичета на тази възраст и те обичат да пътуват, да се забавляват и да пазаруват. Усетът им към модата и красивото не след дълго бива забелязан и даже техни състудентки започват да се съветват с тях за стайлинга си.

Амелиа и Елиса имат хиляди последователи в социалните мрежи, където споделят невероятните си модни решения на фона на красиви пейзажи.

Независимо дали са в Лондон, Ню Йорк, Колумбия, винаги показват как чрез модата можем да изразим себе си и да се слеем със средата, в която сме. Тяхната известност в социалните мрежи е толкова голяма, че редица модни брандове ги наемат, за да рекламират продуктите си.

Още по темата

Споделят, че това, което правят е не само хоби, но имат графици, които следват, стратегии и се отнасят много сериозно към ангажимента си.

Понастоящем двете сестри работят като консултанти по дигитални стратегии, както и като персонални шопинг консултанти. Споделят, че красотата за тях не се крие в съвършенството и че искат да помогнат на повече жени да се чувстват уверени в себе си. Повече за техните стайлинги може да видите в галерията ни.

Снимка: Instagram