Всяка година модните тенденции се променят. Това важи и за актуалните модели обувки. Някои модели се изкачват на върха на тренда, но за кратко, докато други устойчиво държат първите места.

Когато си купувате нов чифт, имайте предвид някои модели, които според Purewow ще останат актуални през цялата 2018-а година.

Кои са те?

Затворени чехли

През последните години чехлите бяха пренебрегвани и смятани за демоде. През тази година обаче трендът се обръща. Затворените чехли ще са хит през пролетта и лятото.

Стайлинг в червено (галерия)

Боти Челси

Ако сте избързали да си купите боти тип Челси тази година, не сте сгрешили. Както през изминалата, така и през тази година този тип боти с класическа линия ще са суперактуални. Изчистената им визия пасва идеално на панталони и поли, заради което са прекрасен и непретенциозен избор.

Още по темата

Макси връзки за обувки

Широките връзки за обувки тип панделка ще са модерни през тази година. Използвайте ги за вашите маратонки, гуменки, кецове, цели обувки с връзки.

20 идеи за грим в ултравиолетово (галерия)

Сандали на платформа

Гръндж звучене, грубо излъчване, но въпреки това секси и предизвикателни – това са сандалите върху висока платформа. Актуални ще са и моделите, облицовани изцяло с кадифе или кожа.

Ниски криви токчета

Когато тези малки токчета се появиха отново на модните подиуми в колекции за пролет-лято 2018, вероятно повечето дами са си отдъхнали. Тази година ще си починат от високите токове и болките в краката. Въпреки че тези малки токчета не са някаква новост, те са секси и ще са на мода цяла година.

Разгледайте всички актуални модели обувки в галерията ни.