Мода

Dolce&Gabbana с божествена колекция в Милано

Разкошни модели, в които не липсва пищност

28.02.2018г. / 14 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Любов, любов и пак любов! Седмицата на модата в Милано не би била същата без невероятното модно дуо Доменико Долче и Стефано Габана. Малко е да се каже, че колекцията им за есен-зима 2018 е разкошна. Тя е магнетична, изпълнена с вдъхновение.

„Модата не е работа, модата е привързаност.“, каза Доменико. „Ти живееш, спиш и ядеш с мода, ти никога не спираш да мислиш за това и го обичаш с цялото си сърце.“

Много сърца има в колекцията на модния бранд, а по време на нейното представяне няколко дрона разходиха във въздуха и чудесни кожени чанти, разбира се декорирани със сърца.

Какво от есенно-зимния гардероб за 2018-а година бихме могли да добавим още сега във визията си, както и за предстоящите по-топли сезони?

Цвят и абсолютна еклектика. Съчетание между десени, акценти, райе със звезди, панделки и обемни гердани. Естествен косъм във връхните дрехи в животински принт, разбира се.

Мадоната – акцент, който почти винаги присъства в колекцията на италианските дизайнери, ще направи великолепна визията ни, спираща дъха на всеки, който погледне към нас. Божественото вдъхновение се материализира и в тениски, аксесоари.

Свързани статии

Харесвате ли ангели, обици с големи и цветни камъни? Добавете ги към гардероба си. Ярки цветове, сърца, квадратни чанти, десени и материи, които напомнят за кралско величие, за приказка за принцеси в ефирни рокли. Магическо! Позволете си да прекалите с камъните, златистите оттенъци...

„Когато творчеството е красиво, хората плащат.“ – добавя Доменико.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай