Мода

Какво ни очаква на Sofia Fashion Week 2018

Седмицата на модата в София за сезон пролет-лято 2018 ще се състои от 27 до 30 март

19.03.2018г. / 16 34ч.
Мария Дуковска
Колекция на Cesare Paciotti с участието на Николета Лозанова и дъщеричката й, SFW SS 2016 / Фото: Иван Йорданов.

Колекция на Cesare Paciotti с участието на Николета Лозанова и дъщеричката й, SFW SS 2016 / Фото: Иван Йорданов.

Шестото издание на Sofia Fashion Week ще предложи на почитателите на модата много блясък, стил и красота. Седмицата на модата в София за сезон пролет-лято 2018 ще се състои от 27 до 30 март в зала ЕФЕ на хотел „Маринела“.

Специално за предстоящото издание на Sofia Fashion Week ще пристигнат популярните румънски блогърки Алина и Диана или Fabulous Мuses. Водещи на всяка от четирите вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

 

Първата вечер, 27 март (вторник) е посветена на представяне на български марки и дизайнери и ще бъде открита с колекция на дизайнера Евгения Живкова, трикратен носител на „Златна игла“ на Академията за мода. Гост-изпълнители ще са Веси Бонева и Светлин Къслев.

Втората вечер на 28 март (сряда) включва представяне на Haute Couture колекции на български марки и дизайнери. Модните дефилета ще открие носителят на „Златна игла“ в категория „Булчинска мода“ – дизайнерът Христо Чучев. Артистичната програма ще включва Балет Megami и Acrobatic Show Megami.

Колекции на гост дизайнери и световни марки ще бъдат представени по време на третата вечер на 29 март (четвъртък), когато откриващото дефиле ще бъде на Roccobarocco.

Гост-изпълнител на вечерта, който ще се погрижи за доброто настроение на гостите е Venzy.

Седмицата на модата ще бъде закрита с гала вечер на 30 март (петък), когато на сцената ще бъдат представени ексклузивни ревюта.

Модните дефилета ще открие Иван Донев – дизайнер на годината, който спечели „Златна игла 2018“ преди броени дни. Гост-изпълнители на вечерта са Pavell & Venci Venc'.

Коментирай