Мода

Сара Джесика Паркър с първа колекция булчински рокли

Стилни, напомнящи донякъде за Кари Брадшоу

26.04.2018г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

Актрисата Сара Джесика Паркър, която стана популярна с участието си в „Сексът и градът“, отново изненадва с моден проект. След като през 2015 година създаде първата си колекция булчински обувки, а през 2016 и колекцията си от малки черни рокли, този път Сара разкрива своите модни предложения за бъдещи булки.

Това е първата ѝ колекция от неконвенционални булчински тоалети, в която се открояват 10 чудесни рокли, предназначени да покрият ключови сватбени моменти, като сватбеното парти, подписването в съвета.

Ако си спомняте в първа част на филма Сексът и градът“, героинята на Сара – Кари, се омъжи за Тузаря в семпъл, нежен тоалет с красиви сини обувки на Маноло Бланик. Модният проект е разработен в сътрудничество с американския онлайн магазин Gilt.

Булчинската линия на Паркър е допълнена също от обувки, вдъхновени от виждането на актрисата. Характерно за роклите е, че цветовете в тях са меки, пастелни, но има и традиционно бяло.

Също така се открояват бледорозово, светлосиво, черешовочервено, небесносиньо и елегантно черно, пера и панделки.

Свързани статии

Колекцията е произведена в Ню Йорк и се отличава с тъкани като кашмир и креп от сребро, произхождащи от Испания, Италия и Франция.

Освен 10-те рокли, Паркър добява към колекцията си и сватбени гащеризони, бодита, поли, в които определено всяка булка ще се отличи. 

Цените на роклите варират от около 300 до малко над 3000 долара.

Снимки: gilt.com

 

Коментирай
Свободно време