Мода

Какво можем да научим от Елизабет II за стила

Бъдете готови за всички стилови ситуации

06.06.2018г. / 11 15ч.
Михаела Лазарова
Кралица Елизабет II. Снимка: Reuters

Кралица Елизабет II. Снимка: Reuters

Тя ще остане в историята не само като най-пътуващият държавен глава в света, но и като най-ярко облечената кралица. Елизабет II успя да създаде свой собствен модел стил и почерк, от който всички можем да научим по нещо. Перли, красиви материи и шевици, дантела... Какво, вижте в следващите редове.

Прегърнете ярките цветове

Може би определящата черта на стила на кралицата е нейната любов към ярки, смели цветове, с които винаги се отличава от всички останали. Толкова по-добре ѝ помага да я забележат в тълпата. „Ако носех бежово, никой нямаше да знае коя съм.“ – сподели преди време кралицата. 

Бъдете готови за всички стилови ситуации

Когато пътуват, членовете на кралското семейство винаги трябва да носят със себе си изцяло черно облекло, в случай на неочаквана смърт на член от фамилията. Ето защо в гардероба си е важно да имате не само офис и ежедневно облекло, но и нещо по-изискано, като за сватба, кръщене, годеж или нещо изцяло в черно.

Цитати на кралица Елизабет II

Намерете своята величествена слава

Част от визията на Елизабет II са шармантните шапки, малките дамски чанти и красивите тиари. Винаги завършвайте визията си с аксесоар, който да допълва вашата същност, но и да ви отличава от останалите жени.

Бъдете наясно с това, което казва вашият стил

Официалното облекло на кралицата винаги трябва да е подходящо за случая и никога не трябва да изпраща двусмислени или политически заредени послания. Докато ние не трябва да следваме този строг етикет в облеклото, не се освобождаваме от отговорността при избора на дрехи от това какво искаме да предадем на другите чрез тях.

Свързани статии

Ето защо, бъдете внимателни, понеже може да мислите че визията ви е секси например, а да изглеждате вулгарно.

Елегантност? Винаги!

Дори в свободното си време може да изберете удобно облекло, но цялостната ви визия да излъчва елегантност. Елегантността на кралицата е съвкупност от детайли, които включват лек грим, внимателно подбрани аксесоари, нещо което напомня индивидуалния ѝ стил, добре оформената прическа. В галерията ни може да видите няколко визии на Елизабет II, от които да почерпите кралско вдъхновение.

Коментирай