В разгара на летните горещини през август есента може да е последното, за което мислите, но наближава, искаме или не. Ето защо трябва да подготвите гардероба си за нея, тъй като ще дойде така неусетно, както и лятото се измъква точно под носа ви. 

Една истинска работеща дама трябва да е едновременно елегантна, облечена с вкус, но в стил, осигуряващ удобство през целия ден. 

Кои са най-добрите есенни модни тенденции, подходящи едновременно за работа и за ежедневието?

Животински принтове 

 

Любимите леопардови, зеброви и тигрови шарки отново ще са актуални през есенния сезон. Не прекалявайте с тях, но ги поставете като акцент, подсказващ дивата ви природа. Можете да изберете ботуши, боти, пола или блуза в животински принт, а защо не и аксесоар като чанта или диадема. 

Удобни модели обувки за всеки летен ден (галерия)

Ярки райета 

 

Електриково, кобалтово, жълто, черешово червено – няма значение кой от тези цветове ще изберете като основен. Важното е да не се страхувате от яркостта им. Ярките раирани принтове ще са актуални през тази есен.

Висшата мода в Париж за есен/зима 2018/2019

Гердани и огърлици на няколко реда 

 

Има ли нещо по-секси и привличащо вниманието от красива огърлица? Точно така – няколко огърлици. Ако все още не сте го направили, добавете висящи аксесоари за врата си в няколко размера. Вижте как да носите няколко колиета заедно тук

Дънкова пола 

 

Когато говорим за вечни модни тенденции, дънковата пола е една от тях. Тя ще бъде задължителна част от есенния ви гардероб. Комбинирайте я с лежерна риза или широка блуза и колан. 

Ярко оранжево 


Огненото оранжево ще бъде сред предпочитаните есенни цветове в модните колекции. Този прекрасен цвят не само категорично заявява присъствието ви, но и подчертава слънчевия ви загар, с който сте се сдобили през лятната си почивка. 

Как да носите малка черна рокля в ежедневието (галерия)

Плисе 

 

Още по темата

Еспадрили – обувките, които винаги ще са на мода

Плисираната пола е раздвижена, свободна, подчертаваща талията и женския сексапил. Тя е една от задължителните дрехи, които да включите в есенния си гардероб за 2018-2019 година. 

Още елегантни и удобни есенни тенденции можете да видите в галерията ни тук.

Снимки: Pinterest