Мода

Семейство Бекъм грее от корицата на Vogue UK

Децата на Виктория и Дейвид Бекъм явно са наследили любовта към модата от известните си родители

04.09.2018г. / 14 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram/Victoria Beckham

Снимка: Instagram/Victoria Beckham

Семейство Бекъм е темата на октомврийския брой на Vogue UK, като атрактивната фамилия споделя открито пред списанието за своя живот, от който неизменна част са модата и славата.

На някои от красивите кадри 4-те деца на Дейвид и Виктория – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, позират с майка си и кучето им Олив, докато на други фотоси са заснети само Дейвид и Пош Спайс.

Виктория споделя лични детайли за начина им на живот, за хобитата на децата си. За Харпър дизайнерката разказва, че наред с момичешките неща, които обича да прави, благодарение на тримата си по-големи братя не спира да тича и да играе футбол, което в тяхното семейство е най-нормалното нещо.

Относно връзката си с Дейвид:

Хората си измислят неща за нашата връзка вече 20 години.“

Пош Спайс допълва, че с годините с Дейвид са се научили да „игнорират глупостите“ и слуховете. „Но тези неща имат голям ефект върху хората около нас, и това е нечестно“, признава Виктория.

„И двамата осъзнаваме, че сме по-силни заедно, отколкото като индивидуалности. Дали всеки от нас би бил в тази позиция, в която се намираме сега, ако не се бяхме срещнали и не бяхме заедно през всички тези години?“

Снимки: Instagram/VictoriaBeckham

Коментирай