Мода

Versace с колекция в стил 90-те за пролет/лято 2019

Ще носим много флорални мотиви

26.09.2018г. / 16 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дни преди обявяването на новината, че Майкъл Корс купува Versace, модният лейбъл представи колекцията си за пролет/лято 2019. Мястото на събитието бе Седмицата на модата в Милано. Донатела Версаче отново впечатли с творчески решения.

Това, което знаем вече със сигурност е, че в гардероба си за следващите сезони ще добавим линии и модели, вдъхновени от 90-те години на миналия век. Какво значи това на моден език?

Спомняте ли си късите дънкови якета с широки ръкави? Е, те ще са част от визията ни, но декорирани с ярки цветове, разкошни десени и флорални брошки. Като споменахме флорални, трябва да отбележим, че цветята са един от акцентите в колекцията на бранда.

В една визия ще съчетаваме няколко различни по вид флорални мотива. Цветята обичат точките, райето и ефирните материи.

Свързани статии

Бижутата са обемни, пищни, а цветовете... Ще облечем много настроение, а ако ни се иска нещо едноцветно, то трябва да е в електрик нюанс. Друго, което напомня силно за 90-те години са муцуните на обувките. Прозрачни силиконови сандали затъпени отпред.

Но освен тях, специално място в колекцията ни от обувки ще имат спортните модели и сатенените сандали на висок ток. Капси, друг акцент, който присъства при обувките, но и при чантите, както и класически райе, каре, но представени от ярки цветови комбинации. Повече за колекцията вижте в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай
Свободно време