Мода

Деликатен блясък от Tom Ford за пролет/лято 2019

Колекция, която разкрива женствеността

07.10.2018г. / 06 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмицата на модата в Ню Йорк е другото модно събитие, което няма как да подминем тази есен. Блясък, нежност, женственост... Така може да бъде определена колекцията за пролет/лято 2019 на Tom Ford. Ревюто събра куп известни личности, сред които Том Ханкс, Хенри Голдинг, Карди Би.

Преди модното си шоу дизайнерът сподели: „Аз станах дизайнер“, защото исках да накарам мъжете и жените да се чувстват по-красиви и да им дадат увереност. Чувството, че знаят, че изглеждат най-добре, и след това могат да представят най-доброто от себе си за света.“

Какво ново за следващите сезони?

Дами, ще носим много кожа в крокодилски принт, саката, които ще облечем ще имат мъжка линия. Коприненият сатен, дантелените декорации при полите, роклите и ефирните потници, жакардът, ще разкрият нашата женственост.

Свързани статии

Това, което направи особено впечатление в колекцията е, че всички модели носеха ефирни шалове на главите си, както и островърхите елегантни обувки с метални акценти.

Естественият косъм също присъстваше в колекцията под формата на якета, поли, които съчетаваха в себе си и фини ресни. Това е една специална колекция, в която има деликатен блясък, разкош, подчертаващ индивидуалността. Повече за нея може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай