Мода

Цветове, в които изглеждаме по-млади

Добавете повече свежест и елегантност към визията си

10.12.2018г. / 06 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато избираме какво да облечем, трябва да заложим не само на удобните модели и подходящите за нашата фигура кройки, но и на цветовете, в които ще се обгърнем. Визията ни би изглеждала стилна, когато всеки детайл от облеклото е в хармония с всички останали.

Кои са вашите любими цветове?

Зелено, жълто, оранжево са багри, в които изглеждаме по-свежи, а всяка жена би искала дрехите ѝ не само да са в крак с модата и да отразяват личния ѝ стил, но в тях да изглежда по-млада.

Така например, черният цвят е приеман за един от най-елегантните и изискани. Въпреки това, може да разкрие първите признаци на стареене. Ако не искате да го изключите от гардероба си, винаги добавяйте към него ярки детайли, като контрастни аксесоари например.

Свързани статии

Комбинацията от черно и бяло също е класическа и световните модни дизайнери винаги намират начин да я включат във всяка своя колекция. В случай, че комбинацията не ви харесва, опитайте да експериментирате с леки пастелни цветове. Ако все пак е сред любимите ви цветови съчетания, отново може да добавите контрастен аксесоар към визията си.

Вижте още 6 цвята, в които ще изглеждате по-млади и привлекателни.

 

Коментирай