Красотата на женските форми отдавна е извън някакви точно установени мерки. За да бъдем харесвани, желани, да излъчваме увереност, трябва да започнем да обичаме тялото си. Моделите plus size ни напомнят, че всяка извивка от нашата фигура може да се превърне в наше оръжие за съблазняване, ако знаем как да използваме тялото си.

Днес ви представяме Ашли Алексис. Тя е американка, на 27 години и освен че е модел на мода в големи размери, развива успешно и свой бизнес с бельо и бански. Ашли има пищни форми, с които се гордее, а ангажиментите ѝ доказват, че женската красота и това, което търсят редица модни брандове като модели вече не може да бъде поставено в рамка от сантиметри бюст, талия и ханш.

Още по темата

Блондинката споделя, че още като дете е понасяла подигравки заради теглото си, но с времето осъзнала, че не бива да е нещастна за това, че не се вписва в общоприетите критерии за перфектно тяло.

Ашли се снима за редица известни мъжки и женски списания и е щастливо омъжена. Повече за нея може да видите в галерията ни.