Мода

Какви якета и палта ще облечем за есен/зима 2018/2019

Експериментирайте с цветове и десени

02.11.2018г. / 12 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Поглеждайки към модните тенденции за есен-зима 2018/2019 обръщаме внимание и на актуалните за сезона модели якета и палта. Истински празник на цветове, материи, кройки, десени. Хубавото на модата е, че можем да експериментираме с нови линии или да заложим на класиката, знаейки че и в нея ще изглеждаме стилни.

Какво ще добавим в гардероба си? Започваме от задължителното късо кожено яке. Ще намерите модели с двойно закопчаване, тип рокерия, с кожена декорация или с напомняне за 90-те години. Якетата тип бомбър от лъскави материи с повече ламе и бродерии също ще намерят място в гардероба ни.

При палтата също имаме голяма свобода, избирайки точния за нас модел. За тези дами, които искат този сезон да не носят черно, сиво или бежово, цветове като червено, зелено, жълто, розово, ще добавят повече настроение във визията им.

Свързани статии

Няма как да не облечете палто в леопардов принт или късо палто от изкуствен косъм с красиви декорации върху него от камъни, пайети. Шевици, брошки, с джобове с големи капаци, с двойно или мъжко закопчаване, възможностите са много. В галерията ни може да видите няколко стилни предложения.

Коментирай